Nancy Van Damme, nice to meet you!

Nancy Van Damme is een durver. Een out-of-the-box denker met een no-nonsense aanpak – en de drijvende kracht achter Blown Away. Ze verdiende haar strepen in corporate en interne communications, en als video content producer in inspirerende bedrijven die zinvol willen bijdragen aan de samenleving: Belfius, DVV, Crefius en Elantis.

Projecten zoals Rode Neuzen Dag, Special Olympics en Viva for Life inspireerden haar om voluit te gaan voor authentieke storytelling met positieve impact.

Nancy Van Damme

Blown Away - een sterk collectief

That’s us

Blown Away is een sterk collectief multitaskers met een groot rock ‘n’ roll-gehalte en heel veel goesting. Wij zijn pas tevreden als onze video’s jou omverblazen. Onze belofte is glashelder: elke klant de beste customer experience bezorgen.

We bedenken, creëren en produceren onderscheidende content.
Van strategie tot afgewerkt product: wij nemen het volledige proces voor onze rekening. En heb je zelf een expert in huis, dan vinden we co-creëren de max.

Zijn we een productiehuis? Een multidisciplinair storytelling agency? Of nog iets anders?
Ja, ja en ja! En met maar een doel: make you matter.

Duurzaam ondernemen zit in ons DNA

Mensen staan centraal bij Blown Away. En zeker jongeren: zij moeten de kans krijgen om te kunnen leren en evolueren.

Zo steunen we al zes jaar – met heel veel trots – het Agoria Solar Team. Je weet wel, het team Leuvense studenten Industriële Ingenieurswetenschappen dat met hun zelfontworpen zonnewagen tweejaarlijks racet op de World Solar Challenge. Ze wonnen intussen het Europese en het wereldkampioenschap en hun ambitie blijft groot.

Met onze expertise en steun dragen we bij aan het maatschappelijk belang: jongeren de kans geven om een zo duurzaam mogelijk voertuig te bouwen - misschien wel dé wagen van de toekomst.

We hopen zo ook een zo breed mogelijk publiek te inspireren en te sensibiliseren. Samen kunnen we vandaag de uitdagingen van morgen aanpakken.

Agoria Solar Team

Goesting om samen aan de slag te gaan en de videocontent te creëren die jouw bedrijf nodig heeft? Neem contact met ons op